Recipe: Perfect ☆Focaccia Poulet Parmesan☆

☆Focaccia Poulet Parmesan☆. Drizzle the dough with the topping oil and sprinkle evenly with Parmesan cheese. Transfer to wire rack to cool slightly. Cut into squares and serve with olive oil and balsamic vinegar.

☆Focaccia Poulet Parmesan☆ This recipe for focaccia was given to me by my best friend, who is Italian. I love it because there's no yeast, and it's just so easy to make! It's incredibly simple, uses only a few ingredients and is very versatile. You can cook ☆Focaccia Poulet Parmesan☆ using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of ☆Focaccia Poulet Parmesan☆

  1. You need 125 g of farine.
  2. Prepare 6 cl of eau.
  3. It's 7 g of levure fraîche de boulanger.
  4. It's 2 of càs huile d’olive.
  5. It's of ail en poudre.
  6. Prepare 1 of càs de parmesan râpée.
  7. You need 150 g of poulet rôti émincé.
  8. Prepare of romarin à volonté.
  9. You need of sel et poivre.

In bowl, stir all starter ingredients together. Puffy, chewy-crisp and fragrant with fresh herbs, this Parmesan focaccia goes well with soups, stews and, of course, Italian-style fare. Try this simple and delicious recipe for homemade thyme focaccia and Italian dipping oil/sauce! You've probably had focaccia bread as an appetizer at Italian restaurants.

☆Focaccia Poulet Parmesan☆ step by step

  1. Diluer la levure dans un peu d’eau tiède. Verser la farine dans un saladier, mélanger avec le sel et faites un puits au centre. Ajouter la levure diluée, 1 càs l’huile d’olive et l’eau. Pétrir jusqu’à l’obtention d’une pâte lisse. Laisser reposer 1 h à température ambiante.
  2. Préchauffer le four sur th. 6/7 (200 °C). Étaler la pâte sur 2 cm environ sur une plaque à pâtisserie recouverte de papier sulfurisé.
  3. Faire des trous au doigt puis badigeonner d’huile d’olive à l’ail, répartir le poulet émincé et enfoncer légèrement dans la pâte, saupoudrer le parmesan sur la pâte, parsemer de romarin. Saler, poivrer et enfourner pour 20 min environ.
  4. Laisser tiédir, découper en carrés et servir.
  5. Déguster 😋.

Its texture is crunchy on the outside and soft on the inside, and it's heavily seasoned with olive oil as well as various herbs and. Focaccia with parmesan cheese — Photo by bogonet. Photo "Focaccia with parmesan cheese" can be used for personal and commercial purposes according to the conditions of the purchased Royalty-free license.. Les meilleures recettes de Farci avec Poulet, parmesan notées et commentées par les internautes. Une délicieuse croûte sur votre poulet.

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