Easiest Way to Cook Yummy Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo

Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo.

Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo You can cook Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo

  1. It's 1 of dos de cabillaud (400g).
  2. You need 8 of tranches de chorizo.
  3. Prepare 120 g of tomates cerises.
  4. It's 20 g of farine.
  5. Prepare 20 g of beurre.
  6. It's 20 g of chapelure.
  7. You need 30 g of parmesan.
  8. You need of Sel/poivre/3 baies.

Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo instructions

  1. Préchauffer le four à 210 degrés. Placer le dos de cabillaud dans le plat, saler, poivrer, déposer les tomates cerises coupées en 2. Placer au four 5 mn à 210 degrés.
  2. Mélanger la farine, le beurre, chapelure, parmesan et le chorizo mixé.
  3. Recouvrir le poisson de crumble et mettre au four 10-15mn.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo"

Post a Comment