Recipe: Tasty ☘️ Bento #2

☘️ Bento #2. Bento (弁当, bentō) is a single-portion take-out or home-packed meal common in Japanese, Taiwanese, and Korean cuisines and other Asian cultures where rice is the main staple food. While innocently reaching for some half-priced bento, Yō Satō finds himself beaten up on the floor of a supermarket. for work or back to school + healthy meal prep recipes.

☘️ Bento #2 The Bento concept takes a fresh approach to classic Pan-Asian dishes. Du befindest Dich auf der Startseite von bento. Leider gibt es die von Dir gesuchte Seite nicht - oder nicht mehr. You can cook ☘️ Bento #2 using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of ☘️ Bento #2

  1. You need of Quinoa.
  2. Prepare of Steak de Thon (cf thon rescapé de la recette Clair de Lune).
  3. You need of Pommes (restes non cuits de la recette Pommes frites).
  4. You need of Jus d'1/4 de citron.
  5. Prepare of Radis rôtis à la myrte (cf recette La vie en rose) qui restaient.
  6. It's 10 of Tomates cerises coupées en 4.
  7. Prepare 1/2 of Poivron vert coupé en dés.
  8. Prepare 1/4 of bocal de petits pois.
  9. Prepare of Pincée de vert de poireaux confits maison (sert d'assaisonnement.

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☘️ Bento #2 instructions

  1. Mélanger tous les ingrédients sauf le thon et le quinoa.
  2. Au fond du tuperware, mettre un lit de quinoa. Déposer par dessus le steak de thon coupé en lamelle. Compléter avec le mélange de légumes..
  3. Encore meilleur si c'est préparé la veille car le jus des légumes et du thon imbibent le quinoa 😁.

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