Recipe: Tasty Couscous familial

Couscous familial. Bonjour, le vendredi et samedi , c'est weekend chez nous, ce jour là les familles se retrouvent autour d'un plat tel le couscous, ce couscous du vendredi est simple, de la viande ou du poulet avec ou sans légumes, on passe de bons moments conviviaux et basta. Dans une grande marmite, faire revenir avec de l'huile d'olive les morceaux de viande d'agneau. Quand c'est cuit, couvrir d'un litre d'eau.

Couscous familial Cliquez sur le lien pour plus de détails. :. Choose any one of these delicious couscous recipes for a light and dynamic meal. A flavorful chicken stew that uses exotic spices and nice vegetables served over whole-grain couscous. You can have Couscous familial using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Couscous familial

  1. It's 250 g of graines de couscous.
  2. You need 2 of carottes.
  3. Prepare 2 of navets.
  4. Prepare 2 of courgettes.
  5. It's 4 of merguez.
  6. It's 2 of bons morceaux d'agneau.
  7. Prepare 1 of boite de pois chiche.
  8. It's 2 cuillères à soupe of raz el hanout.
  9. Prepare of Huile d'olive.
  10. It's of Epices à couscous.

This recipe was actually a real chicken contest winner! Vegetables and even meat can vary according to taste, but I find squash, carrots, bell peppers, and lamb work well in this recipe. Most consider couscous a grain, but that isn't exactly accurate. Durum wheat is the natural species of wheat from which semolina flour is.

Couscous familial instructions

  1. Lavez et épluchez vos légumes. Coupez les en petits morceaux. Dans une grande marmite, faire revenir avec de l'huile d'olive les morceaux de viande d'agneau..
  2. Quand c'est cuit, couvrir d'un litre d'eau. Rajoutez y les épices que vous souhaitez, sel et poivre et un cube de bouillon de poulet. Rajoutez les légumes et faire cuire 35 à 40 minutes..
  3. Faites cuire les merguez à part ainsi que la semoule de couscous (après l'avoir mouillé avec de l'huile d'olive et un peu de chaude, l'a faire cuire au couscoussier 10 à 15 minutes)..

Couscous has to be one of the most underrated ingredients in the kitchen. Made from semolina wheat, couscous is nutty, sweet, and versatile — it also happens to be incredibly quick-cooking. You're likely most familiar with regular couscous, which is tiny and granular, but Israeli (or pearl) couscous has also gained popularity over the years. It's larger in size (indeed pearl-like), with a. To start, bring the cooking liquid (preferably a flavorful chicken or vegetable broth) to a boil in a medium pot.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Couscous familial"

Post a Comment