How to Cook Delicious Tagliata de Boeuf

Tagliata de Boeuf.

Tagliata de Boeuf You can cook Tagliata de Boeuf using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Tagliata de Boeuf

  1. Prepare 200 g of bavette de boeuf.
  2. You need 100 g of tout petits pleurotes.
  3. It's 2 of CàC d'huile d'olive.
  4. You need 1 of CàS de câpres.
  5. It's 1 of CàS d'olives.
  6. You need 2 of branches d'origan frais.
  7. You need of Fleur de sel.

Tagliata de Boeuf instructions

  1. Poêlez le boeuf dans un peu d'huile pendant 3 minutes d'un côté et 2 minutes de l'autre..
  2. Poêlez les pleurotes à part, jusqu'à coloration..
  3. Tranchez finement la viande, étalez-la sur une assiette, salez-la et parsemez de câpres, d'olives, de feuilles d'origan et de pleurotes..
  4. Bon Appétit !.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Tagliata de Boeuf"

Post a Comment