Recipe: Delicious Sauce Bercy
Sauce Bercy. The Bercy sauce is a finished sauce for seafood dishes that is made by reducing white wine and shallots and then simmering in a basic fish velouté. Béarnaise sauce (/bərˈneɪz/; French: [be.aʁ.nɛz]) is a sauce made of clarified butter emulsified in egg yolks and white wine vinegar and flavored with herbs. Sauce Bercy is the classic French sauce for fish.
A classic French sauce made with a reduction of vinegar, white wine, tarragon, black peppercorns and shallots. It is finished with egg yolks and butter. Heat two ounces of chopped shallots. You can cook Sauce Bercy using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Sauce Bercy
- It's 40 g of d'échalotte.
- You need 100 ml of vin blanc.
- It's 400 ml of fond brun de veau.
- Prepare 15 g of beurre.
Reduce to a good third, add one-third pint of veloute, let the sauce boil some time, and finish it, away from the fire, with four ounces of butter. Voir cette épingle et d'autres images dans Sauce par Paschal M. La sauce Bercy accompagne particulièrement bien les viandes rouges et grillées telle que l'entrecôte mais également le poisson. Elle doit être réalisée au dernier moment.
Sauce Bercy step by step
- Dans une poêle faites revenir les échalottes avec le vin blanc. Réduire presque à sec..
- Verser le fond brun de veau, réduire d'1/3 et chinoiser..
- Reverser la sauce dans la poêle et la réduire de nouveau jusqu'à obtenir une sauce sirupeuse. Finir en la montant au beurre en dehors du feu..
- Le petit + : la sauce peut-être commencée par déglaçage de sucs de cuisson..
Bercy sauce, opkaldt efter et distrikt i østlige Paris, er en færdig sauce til fisk og skaldyr retter. Bemærk: Der er en anden sauce kaldet Bercy, men den er lavet af et grundlæggende demi-glace i. sauce Bercy. [ sohs ber-see ]. La sauce Bercy que je vous présente est une sauce dont la base est une béchamel au bouillon de coquillage à laquelle on ajoute une réduction de vin blanc aux échalotes. Steak Sauce, Tzatziki Sauce and Easy Homemade Enchilada Sauce! It's named for the province of Bearn, but.
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